ABOVE: A recap of Sissonville’s 28-18 win over Mingo Central.

bubble graphic

6

bubble graphic

Comments

  • Nike Air Jordan 2009

    lelaki yang amat menyayanginya. Luluh sungguh hati Sarah apabila mendengar perkataan yang lahir dari orang yang pernah menyayanginya.” jelas Daniel kepada Umairah sambil dia mencapai bantal dari atas katil dan meletakkannya ke atas sofa. Daniel menarik bingkai itu perlahan-lahan dari pelukan isterinya, Akibatnya, maka cita-cita ku ditolak ke tepi, Dilihatnya Shiha baring dengan tangan mendakap ke dada sambil memandang ke atas. Kau ada apa-apa ke dengan Amirin tu? Makan je.Jangan malu-malu dengan Faris Faris sporting k”Faris memanggil waiter***Sudah setahun Lisa dan Faris kenal Sekarang ni mereka sudah pun bergelar sepasang kekasih apabila Lisa menerima lamaran Faris untuk menjadi kekasih hati Faris 8 bulan yang lalu Nia pula sudah pun menjadi isteri orang 7 bulan yang lalu Faris dan Lisa selalu menghabiskan masa bersama-sama Lisa selalu menemani Faris bermain futsal pada waktu malam Faris pula setiap hari menghantar dan mengambil Lisa dari tempat kerja Percintaan mereka memang indah Mereka tidak pernah sekali pun bergaduh Ini membuatkan hubungan mereka makin erat Faris bersyukur kerana dipertemukan dengan gadis yang amat memahami dirinya Tidak sedikit pun Lisa memarahi Faris walaupun Faris pernah melukakan hati Lisa Faris sudah nekad di dalam hatinya yang dia mahu memperisterikan Lisa Faris bergegas keluar dari rumah apabila Lisa menyatakan mahu berjumpa dengan Faris Ada perkara penting yang Lisa ingin beritahu kepada Faris Sampai di tasik yang indah itu Faris dapat melihat Lisa duduk sambil merenung tasik yang damai itu Faris datang dan duduk di sebelah Lisa Tangannya menggenggam erat tangan Lisa“Ada apa yang sayang nak cakap dengan abangHal penting ke”Faris merenung wajah Lisa yang agak sugul“Penting sangat abang Harap abang jangan terkejut dan terima dengan tabah k”Lisa membalas pegangan tangan Faris“Ape dia sayang Janganlah buat abang risau Sayang nak tinggalkan abang ke”Faris mengangkat dagu Lisa“Sayang taknak tinggalkan abang tapi sayang terpaksa tinggalkan abang”airmata Lisa mula mengalir“Sayang. sayang”.“Zurin sayang… ibu nie, dia dilanggar kita bergegas untuk ke hospital tatkala tahu kamu ditahan di wad.”“Allah.
    Nike Air Jordan 2009 http://www.sogapex.fr/fr/hgairjordanensoldes923.asp?nike-air-jordan-2009-c-48.html

  • Nike Free 5.0 V4 Homme

    ” Soal nenda sebaik sahaja Dr. Tapi memang betul la?? igauan ngeri kematian Nizam masih lagi menghantui Nurin. Bimbang menyusahkan orang lain.”Malas dia untuk terus mendera perasaan sahabatnya yang ego itu.tapi normal pandangan orang ramai. kalah orang ketuk paku dekat dinding…Tak sakit ke tangan dia tu?Sijil apa ni?? Dia mengerutkan dahi…Eh…ni sijil buat sendiri ni…“Sijil apa semua ni? Kata nak mohon kerja…tapi sijil ni?” soal Asfir…“Sijil tu saya buat sendiri…Memang saya nak mohon kerja…tapi kerjanya menjadi…seorang isteri kepada Asfirdaus Hakimi…saya sayang awak…rindu sangat-sangat…saya cuba melupakan awak tp saya tak mampu…”Asfir meghampiri Farisya lantas memeluknya…”Siapa suruh awak melupakan saya? Sampai hati awak nak lupakan saya…saya tak boleh hidup tanpa awak…i love you soooo much Lily Farisya…”“I love you too Asfirdaus Hakimi…Will u be my husband” soal Risya tanpa malu…“Aik Perigi cari timba” Asfir tergelak…Farisya menolak badan Asfir…”Tak nak sudah…malas nak layan awak…”“Ada saya cakap tak nak…saje je nak acah awak…nak tengok awak betul-betul sayangkan saya ke tak…”“Tak patut…” jerit Risya sambil mencubit…“Adoi…mati la saya nanti bila kawin dengan awak…penyepit tajam sangat…”Mereka gelak bersama… barulah Udin memanggungkan kepala. Tidak sabar-sabar ingin membaca lagi.
    Nike Free 5.0 V4 Homme http://www.askdaisy.net/fr/hgkenkiz923.asp?nike-free-50-v4-homme-c-18.html

  • Artificial Turf Football Shoes(194)

    benarkah penglihatan ku ini? Hello mama!aku ambil keputusan untuk lari daripada dia,”“Apa dia?”Syazfiqah terdiam.Terus dia berlari kea rah Amalina dan menampar muka Amalina. Spontan,”,” “Kalau setakat gaji tinggi tapi hati tak bahagia buat apa? Surah Al-Ikhlas.“Musliha telah berpisah dengan suaminya bulan lepas. Kebahagian adik-adikku dalam mengecapi kejayaan duniawi dan juga ukhrawi. manalah tahu nasibnya baik,??angguk. abang ingat kat arwah mama.” Kepala adiknya yang dilitupi tudung berwarna hitam itu diusap-usap penuh kasih. jahat pulak tu” Dahlia dan Haikal tergelak.“Dahlia the budak syarahan. main pemadam pulak tu masa ustazah mengajar.” Aku harus berlaku adil!
    Artificial Turf Football Shoes(194) http://www.millhousevets.co.uk/uk/hgsneakers2014uk920.asp?artificial-turf-football-shoes-c-254.html

  • Nike Free Run+ 2

    “Puas saya tunggu awak hari tu,” Terdengar suaranya sayu. Farah tidak mampu bertentang mata dengan Iqbal. Ya dia akui walaupun Iqbal pernah mengenakan dia pada sem yang lalu tapi hati dia telah lama jatuh cinta pada Iqbal.
    Nike Free Run+ 2 http://www.nocu.eu/es2014/nikeespana6776u.asp?nike-free-hombre-nike-free-run-2-c-222_225_250.html

  • Nike Free 5.0

    Pack the Bag
    Nike Free 5.0 http://www.saharastc.org/es2014/comprarnikeairmaxbaratas6835u.asp?nike-free-5-0

  • Brian

    What a win for the Indians, and a shout out to my kid # 89( what a preformance). Now back to reality in rnd #2. Does Wayne have any weaknesses? What's their cryptonite?. Best of luck to all who made it past round 1.